Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Mézek

Akácméz A legközkedveltebb mézünk az akácméz, a magyar konyha egyik kedvelt alapanyaga. Egyaránt alkalmas sütéshez, főzéshez és sütemények készítéséhez.

Akácmézünk gyűjtőhelye az Alföld legnagyobb egybefüggő erdeje, a Guthi-erdő, ahol a természet értékeinek hosszútávú megőrzése az elsődleges szempont. Ezen a helyen gyűjtik méheink azt a mézfajtát, ami 2014 óta hungarikum, az akácmézünket.

Az akácméz 2021 óta viseli a HÍR védjegyet (Hagyományok Ízek Régiók) és a 2023. év méze versenyen ezüst fokozatú elismerést kapott.

Virágméz - A virágmézet méheink több virágról és gyógynövényről gyűjtik össze, ezért lesz olyan változatos és különleges, mind ízeiben és színeiben. 

Rendezés: