Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Bemutatkozás


PerfektNatura

Székhely: 5300 Karcag, Györffy I. u. 12.


Telefonos kapcsolat:

Termékekkel, viszonteladással kapcsolatos információ: +3630 820 2916
Bolti árukészlettel kapcsolatos információ: +3630 779 1828
Rendeléssel, számlázással kapcsolatos információ: +3630 768 6838
 


E-mail címünk: info@perfektnatura.hu
Facebook oldalunk: PerfektNatura
Instagram felületünk: PerfektNatura

 


„Természetesen tökéletes” 
A PerfektNatura elsősorban saját termesztésű növényi olajokkal magvakkal és őrleményekkel van jelen a hazai, prémium minőségű élelmiszerek, egyre színesebb palettáján. Több mint fél évtizede készülnek PerfektNatura termékek, olajok, őrlemények, vállalkozásunk az AgroPerfekt Kft. karcagi feldolgozó üzemében. 2017 óta értékesítjük termékeinket üzletünkben, a PerfektNatura Mintaboltunkban, Karcag belvárosában. Már ebben az évben elkezdtük online is forgalmazni az adalékanyag mentesen készült kézműves olajainkat és más, szigorúan ellenőrzött körülmények között készített és saját magunk termelte alapanyagokból előállított termékeinket.

Elismerést és előrelépést jelentett számunkra amikor a karcagi mintaboltunkban megkezdhettük forgalmazni  a „Bükki Füvesember”, Szabó Gyuri bácsi teáit, valamint a glutén - és cukormentes Szafi termékeket. Azóta mindkét brandet büszkén nevezhetjük kereskedelmi partnerünknek. Tervezzük, hogy a mintaboltunk mellett, hamarosan ebben a webshopunkban is fogjuk forgalmazni ezeknek a piacvezető márkáknak a termékeit is.

Az AgroPerfekt Kft., mint önálló, mezőgazdasági vállalkozás, közel húsz éve, 2003 óta foglalkozik különféle – főként – szántóföldi növények termesztésével. Az ipari felhasználású gabonafélék, búza, kukorica, napraforgó, repce mellett, már akkor is termesztettünk maghéj nélküli olajtököt is. Az olajlen, és bükköny vetőmag mellett búza és árpa vetőmagot is állítunk elő. Néhány évig a gyógynövények közül az édeskömény, és citromfű is nőtt a földjeinken. Így ezen növények termesztésében már tekintélyes a gazdálkodási tapasztaltunk, amelynek alapját a sok-sok évtizedre visszanyúlóan, az elődeink küzdelmes munkája által virágzó családi gazdaságból, generációról-generációra megörökölt szakmai, szellemi, erkölcsi, emberi hagyaték képezi. Fontosnak tartjuk mi is ezt a folytonosságot. Az AgroPerfekt Kft. későbbi működtetését a jövőben a fiatalabb generációnak, a gyermekeinknek adjuk át.

Mindig nagy hangsúlyt fektettünk a hagyományos gazdálkodási módokra, a minimalizált, okszerű vegyszer használattal előállított növénytermesztésre. Ezt a teljes növényi életfolyamat során figyelembe is vesszük, a vetés előkészítésétől, a betakarításon át a kész termények szállítása, raktározása során is. A növényolaj gyártás során kíméletes hőkezelést alkalmazunk, azaz „hidegen” sajtolunk. Az olaj „tisztítását” pedig modern technológiával, de hagyományos módszerekkel és vegyi anyag mentesen, ülepítéssel és szűréssel végezzük. Az olajsajtolás minden mozzanata a HACCP előírások betartása mellett történik, amely mintegy garantálja is azt a törekvésünket, amely szerint mindent megteszünk, azért, hogy a termékeink „természetesen és tökéletesen” kerüljenek az üzletünk polcaira, webshopunk online felületeire, majd végül az Önök asztalára.

Jó vásárlást kívánunk!

Kiss Mihály
tulajdonos, cégvezető

Kissné Gregor Piroska
ügyvezető

 Echo TV riporttere járt nálunk, az olajüzemünkben és a telephelyünkön. (2017)
 


Képek:

A műtrágyák egy részének a kiváltására alkalmazzuk a zöldtrágya beszántását a talajba

 

A vetőmag értékesítési céllal termesztett olajretek aratása

 

A HORSC munkagépünk aratás utáni, szántást helyettesítő talajművelést végez

 

A tökföldjeink tavaszi gyomok elleni sorköz művelő kultivátorozása

 

A gyógyteaként is használt Citromfű (Melissa officinalis) betakarítása

 

Betakarításra váró, tolólappal összetolt Rustikal tökök

 

A terelőlapok által összegyűjtött terméseket a tüskés hengerek továbbítják a roppantó egység felé. Onnan a Moty tartályába kerül a tökmag, majd a szállító jármű konténereibe
 

A megroppantott, összetört terméshéjból begyűjtött, nyers tökmag konténerbe gyűlik.

 

Körülbelül 10 óra alatt gyűlik össze 50 liter, szűretlen tökmag olaj az inox kannákba 

 

Az egyik présgép és a gondos, félautomata töltési folyamat

 

30 literes inox tartályokból, gondos kézi munkával kerülnek palackozásra kisebb mennyiségben készülő különleges olajaink

 

Készáru raktár, amelyben a tucatnyi féle növényi olajainkat tároljuk

 

A raktárunkból kerülnek a palackozott, csomagolt termékeink az üzletünk polcaira, majd a webshopba.


Mintaboltunk

 

A mintaboltunkban gondosan csomagoljuk, címezzük a webshop rendeléseit. A szállítás során a palackok fokozott védelmet kapnak a többrétegű dobozok, a térközlők, és a légcellás fólia használata által. A csomagjainkra ragasztott „Törékeny” matrica is azt segíti, hogy a rendelést sértetlenül vehesse át a GLS futártól. Akár már a rendelés leadását követő első munkanapon.