Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Bemutatkozás


PerfektNatura

Székhely: 5300 Karcag, Györffy I. u. 12.


Telefonos kapcsolat:

Termékekkel, viszonteladással kapcsolatos információ: +3630 820 2916
Bolti árukészlettel kapcsolatos információ: +3630 779 1828
Rendeléssel, számlázással kapcsolatos információ: +3630 779 1828
 


E-mail címünk: info@perfektnatura.hu
Facebook oldalunk: PerfektNatura
Instagram felületünk: PerfektNatura

 


„Természetesen tökéletes” 

A PerfektNatura elsősorban saját termesztésű növényi olajokkal magvakkal és őrleményekkel van jelen a hazai, prémium minőségű élelmiszerek, egyre színesebb palettáján. Több mint fél évtizede készülnek PerfektNatura termékek, olajok, őrlemények, vállalkozásunk az AgroPerfekt Kft. karcagi feldolgozó üzemében. 2017 óta értékesítjük termékeinket üzletünkben, a PerfektNatura Mintaboltunkban, Karcag belvárosában. Már ebben az évben elkezdtük online is forgalmazni az adalékanyag mentesen készült kézműves olajainkat és más, szigorúan ellenőrzött körülmények között készített és saját magunk termelte alapanyagokból előállított termékeinket.

Az AgroPerfekt Kft., mint önálló, mezőgazdasági vállalkozás, közel húsz éve, 2003 óta foglalkozik különféle – főként – szántóföldi növények termesztésével. Az ipari felhasználású gabonafélék, búza, kukorica, napraforgó, repce mellett, már akkor is termesztettünk maghéj nélküli olajtököt is. Az olajlen, és bükköny vetőmag mellett búza és árpa vetőmagot is állítunk elő. Néhány évig a gyógynövények közül az édeskömény, és citromfű is nőtt a földjeinken. Így ezen növények termesztésében már tekintélyes a gazdálkodási tapasztaltunk, amelynek alapját a sok-sok évtizedre visszanyúlóan, az elődeink küzdelmes munkája által virágzó családi gazdaságból, generációról-generációra megörökölt szakmai, szellemi, erkölcsi, emberi hagyaték képezi. Fontosnak tartjuk mi is ezt a folytonosságot. Az AgroPerfekt Kft. későbbi működtetését a jövőben a fiatalabb generációnak, a gyermekeinknek adjuk át.

Mindig nagy hangsúlyt fektettünk a hagyományos gazdálkodási módokra, a minimalizált, okszerű vegyszer használattal előállított növénytermesztésre. Ezt a teljes növényi életfolyamat során figyelembe is vesszük, a vetés előkészítésétől, a betakarításon át a kész termények szállítása, raktározása során is. A növényolaj gyártás során kíméletes hőkezelést alkalmazunk, azaz „hidegen” sajtolunk. Az olaj „tisztítását” pedig modern technológiával, de hagyományos módszerekkel és vegyi anyag mentesen, ülepítéssel és szűréssel végezzük. Az olajsajtolás minden mozzanata a HACCP előírások betartása mellett történik, amely mintegy garantálja is azt a törekvésünket, amely szerint mindent megteszünk, azért, hogy a termékeink „természetesen és tökéletesen” kerüljenek az üzletünk polcaira, webshopunk online felületeire, majd végül az Önök asztalára.

 

Az AgroPerfekt Kft. a Yara új magyarországi mintagazdasága

A több éve tartó, sikeres munkakapcsolat nyomán, 2022-től az AgroPerfekt Kft. a Yara új magyarországi mintagazdasága. Kiss Mihálynak, cégünk ügyvezetőjének számára "az egészséges talajtól az egészséges élelmiszerig" nem egy közhelyes szlogen, hanem egy mindennapi munkát betöltő hitvallás.

Számos, saját gyártású, nemzeti és nemzetközi szinten díjazott termékkel büszkélkedhetünk már, melyek mindegyike egészséges talajon és immáron teljes egészében Yara tápanyagellátás és szaktanácsadás támogatásával valósulhatott meg. A közös szakmai munka és a kapcsolattartás a két cég között a mai napig folyamatos. A Yara Hungária Kft, és az anyavállalat, a Yara International mind európai, mind globális szinten esettanulmányként, követendő gazdálkodói példaként publikálja ezt az együttműködést, hisz cégvezetőnk fenti hitvallása tökéletesen illeszkedik a Yara "Farm to Fork" (Termőföldtől az asztalig) stratégiájába, annak egy élő, működő és gyakorlati megvalósulásaként.

Fontos hozzátennünk: ezeket az eredményeket öntözés nélkül kellett elérnünk. Ez azt jelenti, hogy a hatékonyság kulcsfontosságú szerepet tölt be a gazdálkodási gyakorlatunk valamennyi területén. Forgatás nélküli talajművelési technológiát alkalmazunk, hosszú évek óta így látjuk a leginkább biztosítottnak növényeink és talajaink számára a víz és a szerves anyag (egyszóval: az élet) megőrzését.

Jó vásárlást kívánunk!

Kiss Mihály
tulajdonos, cégvezető

Kissné Gregor Piroska
ügyvezető

 Echo TV riporttere járt nálunk, az olajüzemünkben és a telephelyünkön. (2017)


Galéria termőföldjeinkről:

Galéria a Yara együttműködésről:

Galéria az olajgyártásról, csomagolásról: