kosaram | termék

Cégtörténet

Az AgroPerfekt Kft-nél azt az elvet valljuk, hogy csak olyan termékeket tudunk jó szívvel ajánlani a fogyasztóknak, amelyeknél biztosított a nyomon követhetőség a termesztéstől a késztermékig. Ennek érdekében ugyanolyan kiemelt figyelmet fordítunk az alapanyag előállítására, mint annak feldolgozására.
A 90-es évek eleje óta foglalkozunk szántóföldi növénytermesztéssel. Széles a termesztett növények palettája, amiben megtalálhatók az egyszerű növények, a vetőmagok és a gyógynövények is. A több mint 20 éves termesztési tapasztalatok alapján úgy gondoljuk, hogy olajüzemünk részére jó minőségű alapanyagokat tudunk biztosítani. Számunkra nagyon fontos a nyomon követhetőség az alapanyagtól a késztermékig. Ezt úgy tudjuk elérni, hogy a vetéstől egészen a betakarításig fokozott odafigyeléssel gondozzuk a növényeket. A betakarítást követően a saját tisztító üzemünkben a magvakat közel 100%-os tisztaságig tisztítjuk, csak ez után kerülhet be az alapanyag raktárba a sajtolásra váró mag. Az olajsajtolás a HACCP előírások betartása mellett történik. A PerfektNatura termékek nem tartalmaznak adalékanyagokat és tartósítószert.
A sajtolás során nagy gondossággal és odafigyelés mellett történik az olajok kinyerése. Sajtolás után ülepítjük, és szűrjük majd palackozzuk az olajokat. Ezek után kerülnek az üzletek polcaira és az Önök asztalára.

 

Munka közben:

Feldolgozó üzem: