Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Perfekt Natura

AgroPerfekt Kft

Az 1990-es évek eleje óta foglalkozunk szántóföldi növénytermesztéssel. Széles a termesztett növények palettája, amiben megtalálhatók az egyszerű növények, a vetőmagok és a gyógynövények is. A több mint 20 éves termesztési tapasztalatok alapján az olajüzemünk részére kiváló minőségű, ellenőrzött körülmények közt termelt, egészséges alapanyagokat tudunk biztosítani.

Az AgroPerfekt Kft-nél azt az elvet valljuk, hogy csak olyan termékeket tudunk jó szívvel ajánlani a fogyasztóknak, amelyeknél biztosított a nyomon követhetőség a termesztéstől a késztermékig. Ennek érdekében ugyanolyan kiemelt figyelmet fordítunk az alapanyag előállítására, mint annak feldolgozására. Ezt úgy tudjuk elérni, hogy a vetéstől egészen a betakarításig fokozott odafigyeléssel gondozzuk a növényeket.

A betakarítást követően a saját tisztító üzemünkben a magvakat közel 100%-os tisztaságig tisztítjuk, csak ez után kerülhet be az alapanyag raktárba a sajtolásra váró mag. Az olajsajtolás a HACCP előírások betartása mellett történik. 
A sajtolás során nagy gondossággal és odafigyelés mellett történik az olajok kinyerése. A további folyamat során után ülepítjük, és szűrjük, majd palackozzuk az olajokat.

A feldolgozott és csomagolt növényi termékeinket PerfektNatura néven forgalmazzuk, amelyek nem tartalmaznak adalékanyagokat sem tartósítószert.
Ezek után kerülnek olajainnk, mavaink, ürleményeink az üzletek polcaira, a webshounk áírikínálatába és végül az Önök asztalára.

Rendezés: