Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

A hidegen sajtolt olajokról általában

PerfektNatura - 2021. 05. 02. 09:51:33
A hidegen sajtolt olajokról általában

Sok betegség megelőzhető és akár visszafordítható szervezetünk erősítésével, karbantartásával, a szükséges és hiányzó elemek bevitelével, vagy folyamatos pótlásával.

A tiszta...
A tiszta, hidegen sajtolt, telítetlen zsírsavakban és vitaminokban gazdag olajok pozitív hatása az egészségünkre, külsőnkre és közérzetünkre a tudomány szempontjából is vitathatatlan. Ez azonban csakis abban az esetben érvényes, ha 100% természetes, a legmagasabb minőségű, tiszta alapanyagokból előállított olajokról van szó.

Egészségünk megőrzésében...
Egészségünk megőrzésében és a megbetegedések megelőzésében jelentős szerepet játszanak a hidegen sajtolt növényi olajok, a bennük lévő esszenciális zsírsavaknak és vitaminoknak (A, D, E, F, B17) köszönhetően. A legértékesebbek az első sajtolású, hidegen préselt olajok. Ha rendszeresen, naponta 1 evőkanállal fogyasztasz belőlük, akkor sok betegségtől, kellemetlen panasztól menekülhetsz meg és energikusabb, egészségesebb lehetsz.

 

A hidegen sajtolás...
A hidegen sajtolás során az megtisztított és megszárított magokat egy olajprés gépbe tesszük. Ennek a zárt rendszernek köszönhetően a magok és a belőlük készült hidegen sajtolt olaj nem érintkezik semmilyen egyéb anyaggal, így nem kerül bele szennyeződés, színezék vagy más adalékanyag. Fontos, hogy a sajtolás során soha nem használunk magas hőmérsékletet, mert így tudjuk csak megőrizni az olajos magvakban található értékes vitaminokat és ásványi anyagokat.

Így tehát az első és legfontosabb dolog, hogy ha egészségmegőrzés céljából választasz olajat, akkor az csak és kizárólag hidegen sajtolt legyen!

Tartalomhoz tartozó címkék: hidegen sajtolt növényi olaj